| 12 duurzame, sfeervolle patiowoningen

In het hart van de stad, en dan toch zoveel privacy

De patiowoningen van Janneveste worden gekenmerkt door hun stijlvolle karakter, dat het comfort van duurzame nieuwbouw verenigt met een vleugje historie. In de keuze voor gevelvormen, materialen en kleuren heeft de architect zich laten inspireren door de omringende monumentale gebouwen. De indeling is echter volstrekt eigentijds en klaar voor de toekomst, in welke levensfase dan ook. Voeg daar de heerlijke ommuurde tuinen en het binnenhofje aan toe, en het beeld is helder: dit is een unieke kans voor iedereen die Zierikzee een warm hart toedraagt.

| De woningen van Janneveste

Kies wat bij u past

De woningen worden in drie verschillende typen opgeleverd, die qua uitstraling heel verschillend en dus herkenbaar zijn. De woonoppervlakte varieert van 118 tot bijna 166 m2. Alle woningen beschikken over een badkamer-en-suite op de begane grond en een optionele tweede badkamer op de verdieping. Dat geeft een heerlijk gevoel van luxe, en vanwege de combinatie met minimaal drie slaapkamers ook alle ruimte om te leven. Het grootste woningtype heeft zelfs vier slaapkamers en een grote tuin met veel privacy, dus ook gezinnen vinden hier een heerlijke buitenplaats, midden in de stad.

Woningtype A

Deze vier woningen zijn gelegen aan de Jannewekken en maken de straatwand compleet. Aan de voorzijde ontmoet je de levendigheid van de doorgaande weg, terwijl aan de achterzijde juist de rust van de besloten patiotuin overheerst. De woonkamer is geori├źnteerd op de patio en ook de slaapkamers bevinden zich aan de rustige achterzijde. De tussenwoningen zijn voorzien van een dakkapel op de verdieping, waar de hoekwoningen licht krijgen van de ramen aan de zij- en achterkant.

Woningtype B

Links en rechts van het binnenhofje komt hetzelfde blok van drie woningen. De woningen zijn herkenbaar aan de verhouding tussen baksteen en hout, en aan de aan- of afwezigheid van de luifel boven de voordeur. Aan de achterzijde bieden de patiotuinen, met al hun privacy, een mooi tegenwicht voor de gezellige ontmoetingsplaats die aan de voorzijde ontstaat.

Woningtype C

De twee royale woningen aan de kop van het hofje bieden alle ruimte dankzij de grote sfeervolle living en woonkeuken. Zij zijn rondom voorzien van mooie glaspuien waardoor je vanuit de woonkamer een fraai zicht hebt op de riante tuinen met een vrijstaande berging. Deze woningen zijn volledig opgetrokken uit baksteen. Het royale woonprogramma is naar achter gekeerd, naar de prachtige tuinen.

| Blijf op de hoogte

Als eerste weten wanneer Janneveste in de verkoop komt? Schrijf je in!

Inschrijven

Groene ontmoetings plaats

Binnen de Veste, en dus in hartje stad, vormt Janneveste een gemoedelijk wijkje met veel groen en een bijna dorpse sfeer. Door de uitbouw aan de achterzijde ontstaat een patio: een ommuurde stadstuin, die een heerlijke besloten buitenruimte vormt met veel privacy. Aan de voorkant kijken de woningen uit op een gezamenlijk binnenhofje. Dit vormt een gastvrije entree, waar kinderen kunnen spelen en waar buren elkaar ontmoeten voor een praatje of een kop koffie. Gezellig zo, in Zierikzee!

Alles dichtbij

Het fijne van wonen in de stad is dat alle voorzieningen zo dichtbij zijn. De Albert Heijn supermarkt ligt om de hoek en voor de winkels in het stadshart hoef je enkel een blokje om te gaan. Je loopt zo de deur uit of je pakt even de fiets, terwijl de auto veilig geparkeerd staat op eigen terrein. Er zijn in Janneveste namelijk 24 parkeerplaatsen voorzien, dus er is ruimte genoeg. Iedere woning wordt opgeleverd met twee parkeerplaatsen.

Omgeving