De verkoop is gestart. Inschrijven tot 3 september

Op zaterdag 24 augustus maakten veel geïnteresseerden gebruik van het inloopmoment in de voormalige drukkerij aan de Jannewekken 11 om zich uitgebreid te laten informeren over Janneveste. De bezoekers kregen een toelichting aan de hand van de presentatieborden en keerden huiswaarts met een uitgebreide brochure. 

Indien u niet aanwezig was tijdens de start verkoop is er ook voor u een gedrukt exemplaar beschikbaar bij de makelaar. U kunt inschrijven tot dinsdag 3 september. Vervolgens worden de 12 patiowoningen op woensdag 4 september toegewezen aan de kandidaten. Alle kandidaten worden persoonlijk geïnformeerd over de uitslag door de makelaars van Faasse & Fermont. 

U kunt uw inschrijfformulier mailen aan: nieuwbouw@faasse-fermont.nl

Of lever het inschrijfformulier persoonlijk in bij: Faasse & Fermont Makelaars, Frans den Hollanderlaan 12, 4461 HN Goes.

Bij het onderdeel downloads treft u alle verkoopinformatie over Janneveste.

Nieuws

25-09-2024

Nog één patiowoning beschikbaar

Wij mochten veel inschrijvingen ontvangen voor de patiowoningen. Bijna alle woningen in Janneveste zijn inmiddels toegewezen aan de kandidaten op 3 september jl. Op dit moment is er nog slechts één patiowoning beschikbaar, namelijk bouwnummer 2.

Lees meer

29-08-2024

De verkoop is gestart. Inschrijven tot 3 september

Op zaterdag 24 augustus maakten veel geïnteresseerden gebruik van het inloopmoment in de voormalige drukkerij aan de Jannewekken 11 om zich uitgebreid te laten informeren over Janneveste.

Lees meer

17-07-2024

Start verkoop Janneveste 24 augustus!

Op zaterdag 24 augustus organiseren wij van 10.00 tot 12.00 uur een verkoopmoment op de ontwikkellocatie aan de Jannewekken 11 in Zierikzee.

Lees meer

04-07-2024

Start verkoop Janneveste deze zomer!

Goed nieuws! De omgevingsvergunning voor Janneveste is onherroepelijk. Dit betekent dat wij deze zomer starten met de verkoop van de 12 unieke patiowoningen!

Lees meer